Всі ми звикли підбирати вино до страв – наприклад, до гострих м’ясних страв більше пасує червоне вино, а біле краще підбирати до риби та страв з вершковим соусом. Найбільш актуальними ці знання стають перед святами – готуючи меню для празників, ми намагаємося зробити наш бенкет ідеальним. Проте мало хто задумується над тим, що під алкогольні напої ретельно треба підбирати і воду. І ось чому.

Якщо ви плануєте тривале застілля з великою кількістю тостів, вино можна розбавляти мінеральною водою. Не переймайтеся – якісна вода не зіпсує смак вина. Варто відзначити, що розбавлене вино, в першу чергу, вживають переважно в виноробних регіонах.

Якщо такий підхід не для вас, і ви просто бажаєте насолоджуватися кожним ковтком вина, запивайте його водою ТМ «Jermuk».

Вода ТМ «Джермук» має добре збалансований склад, м’який смак та містить оптимальну кількість мінеральних речовин. Крихітні бульбашки вуглекислого газу ніжно огортають язик і м’яко стимулюють смакові рецептори. В результаті кожен наступний ковток вина розкриє весь його букет по-новому. Газована вода особливо потрібна, якщо ви вживаєте жирну або дуже пряну їжу.

А для їжі і вина, що не мають насиченого смаку, краще підібрати негазовану воду ТМ «Jermuk Mountain». Якщо ви любите свіжі і фруктові білі вина або плануєте відкоркувати пляшечку шампанського, комбінуйте напій з м’якою водою ТМ «Джермук Маунтін», що має приємний і свіжий післясмак.

Важливою є і температура подачі: наприклад, до вина слід подавати воду ТМ «Jermuk» або ТМ «Jermuk Mountain» температурою +10 або +12. Якщо вода буде дуже холодною, вона заморозить смакові рецептори, і ви не повністю відчуєте винний букет.